Tot a punt per la celebració del Dia Internacional de les Persones Sordes de Catalunya

Se celebra el proper 1 d’octubre a Barcelona

celebracio-dia-internacional-persones-sordes
El dia 1 d’octubre Barcelona acollirà una nova celebració // Foto: FESOCA

El proper dissabte 1 d’octubre és el Dia Internacional de les Persones Sordes de Catalunya, que enguany se celebra a la ciutat de Barcelona per homenatjar els aniversaris de dues entitats de persones sordes, que són el centenari del Centre Recreatiu Cultural de Sords de Barcelona i el 75è aniversari del Casal de Sords de Barcelona.

Tradicionalment aquesta celebració té lloc el darrer cap de setmana del mes de setembre, però en aquesta ocasió s’ha passat al mes d’octubre per la coincidència amb les Festes de la Mercè, patrona de la ciutat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) està organitzant una jornada festiva-reivindicativa que comptarà amb el següent programa:

– A les 10:00 del matí, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona: obertura a càrrec dels presidents del Casal de Sords de Barcelona, Francisco Javier Sánchez; del Centre Recreatiu de Sords de Barcelona, Guillem Carles; i de la Federació de Persones Sordes de Catalunya, Antonio Martínez.

BANER_300X250

– Exhibició dels CASTELLERS DEL PRAT DE LLOBREGAT.

– Lectura del  MANIFEST de l ́any 2016.

– Representació de “ELS SEGADORS” (CSB i CRC).

– Interpretació de l’adaptació de la cançó “Les mans d ́Irene” de Pep López a càrrec de nens sords de la plataforma “Volem signar i escoltar”.

– Flashmob de la cançó “Junts” de Jordi Ninus, a càrrec de joves de la mateixa plataforma.

– 13:00 CLOENDA.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*