Un projecte d’aula de joc multisectorial guanya la 5a edició del Premi Toni Manchón 

El guardó es va entregar ahir emmarcat dins el 50è aniversari de l’Associació Sant Tomàs

guanyadors 5a edició permi toni manchon associació sant tomàs
Foto de família de tots els participants a la 5a edició dels premis // Foto: Associació Sant Tomàs

El projecte “Habilitació d’un espai multisensorial”, realitzat per les professionals Marta Prat i Anna Parramon, fisioterapeutes del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP) Tris Tras, va ser el guanyador del la cinquena edició del Premi Toni Manchón que atorga l’Associació Sant Tomàs i la família Manchón al millor projecte presentat per professionals de l’entitat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’acte de lliurament d’aquest premi es va fer ahir a la tarda a la sala polivalent del Centre Ocupacional de Calldetenes, emmarcat enguany en la celebració dels 50 anys de Sant Tomàs. El president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, i la representant de la família, M. Àngels Manchón, van lliurar l’ajut econòmic de 1.500 euros per fer realitat el projecte guanyador d’aquest guardó que va néixer fa 5 anys per iniciativa d’aquesta família com a record a en Toni, fill, germà i usuari de l’associació i com a agraïment al tracte rebut per Sant Tomàs.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

“Habitació d’un espai multisectorial” vol crear al nou CDIAP Tris Tras de Vic, un espai de benestar amb experiències sensorials adequades a les necessitats de cada infant, per poder oferir una altra manera de jugar.

El jurat, d’entre la resta de projectes presentats, va triar el guanyador per la coherència dels objectius definits, la metodologia de treball prevista, els mitjans necessaris per a la realització de les activitats del projecte i els resultats específics esperats, així com l’adequació del projecte a l’import del premi.

BANER_300X250

L’acte d’ahir també va servir perquè l’educadora Laia Gurt i la usuària Anna Gallifa presentessin els resultats del projecte guanyador de l’edició anterior: “Hort urbà i jardineria i horticultura adaptada”, on persones amb discapacitat participen a l’hort urbà del Centre Ocupacional de Calldetenes, millorant les seves capacitats individuals i prenent consciència de la protecció i cura del medi ambient.

En l’acte també es va fer un reconeixement al guanyador del concurs del logotip del 50 aniversari de Sant Tomàs, que va ser l’usuari de l’entitat Carles Baucells.

L’acte va finalitzar amb l’actuació de la cantant vigatana Laura Centelles, que va interpretar amb veu i piano diverses versions i composicions pròpies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*