Primera beca perquè alumnes de música amb discapacitat puguin desenvolupar una carrera professional

Convocada per la Fundació Grupo SIFU i la Fundació Conservatori Liceu

primera beca alumnes discapacitat carrera professional
Guillem León, estudia 1er d’Estudis Superiors en el Centre Superior de Música Liceu en la especialitat de Piano // Foto: Grupo SIFU

La Fundació Grupo SIFU i la Fundació Conservatori Liceu han convocat la primera beca per a l’excel·lència musical per alumnes amb diversitat funcional, que té l’objectiu que els estudiants de música amb discapacitat puguin desenvolupar una carrera a nivell professional.

Així, aquesta primera beca a l’excel·lència musical, que es pot sol·licitar fins al 10 de juny, està dirigida als alumnes amb diversitat funcional que vulguin seguir els seus estudis de superior, màster o postgrau en qualsevol de les especialitats que s’imparteixen al Centre Superior de Música Liceu.

BANER_300X250

L’aportació cobreix el total dels estudis que es realitzin al centre durant el curs 2019/2020 i els candidats hauran d’acreditar el 33% de discapacitat o superior.

Aquesta iniciativa entre ambdues fundacions forma part d’un programa més ampli per a la integració de la diversitat a través de l’educació, la música i l’art, amb l’objectiu de donar suport a les persones amb diversitat funcional, detectar i potenciar el talent i promoure la seva integració professional.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*