Primera beca perquè alumnes de música amb discapacitat puguin desenvolupar una carrera professional

Convocada per la Fundació Grupo SIFU i la Fundació Conservatori Liceu

primera beca alumnes discapacitat carrera professional
Guillem León, estudia 1er d’Estudis Superiors en el Centre Superior de Música Liceu en la especialitat de Piano // Foto: Grupo SIFU

La Fundació Grupo SIFU i la Fundació Conservatori Liceu han convocat la primera beca per a l’excel·lència musical per alumnes amb diversitat funcional, que té l’objectiu que els estudiants de música amb discapacitat puguin desenvolupar una carrera a nivell professional.

Així, aquesta primera beca a l’excel·lència musical, que es pot sol·licitar fins al 10 de juny, està dirigida als alumnes amb diversitat funcional que vulguin seguir els seus estudis de superior, màster o postgrau en qualsevol de les especialitats que s’imparteixen al Centre Superior de Música Liceu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’aportació cobreix el total dels estudis que es realitzin al centre durant el curs 2019/2020 i els candidats hauran d’acreditar el 33% de discapacitat o superior.

Aquesta iniciativa entre ambdues fundacions forma part d’un programa més ampli per a la integració de la diversitat a través de l’educació, la música i l’art, amb l’objectiu de donar suport a les persones amb diversitat funcional, detectar i potenciar el talent i promoure la seva integració professional.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*