Es presenten a la Universitat de Barcelona els resultats de la recerca “Jocs x a la salut mental”

Analitza el model comunitari d’atenció en salut mental

jocs per a la salut mental
En la recerca hi han participat investigadors de diverses universitats // Foto: ODF

El proper dimarts 6 de març a les 12h tindrà lloc al claustre de ciències de la Universitat de Barcelona, l’acte de presentació dels resultats de la recerca “Jocs x a la Salut Mental”, una recerca de ciència ciutadana, realitzada a partir dels resultats d’un joc digital, avalua la confiança, la reciprocitat, la cooperació o el sentiment de col·lectivitat de la comunitat (persones amb problemes de salut mental, familiars i cuidadors professionals.

En aquesta recerca hi han participat investigadors de la Universitat Rovira i Virgili i la Universidad Carlos III de Madrid, i hi ha col·laborat la Cooperativa Abacus.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest projecte analitza les interaccions entre persones amb problemes de salut mental, familiars  i  cuidadors  de  forma participada, i vol aportar nou coneixement sobre el model d’atenció comunitària en salut mental.

El projecte busca maneres noves per impulsar un procés de conscienciació i auto reflexió sobre la realitat que viuen les persones amb problemes de salut mental, un aprofundiment en la importància de la conducta social  de  cadascun  dels  actors  en els  processos  de  recuperació, una metodologia innovadora i inèdita per a mesurar la capacitat i mecanismes d’integració social de l’ecosistema i millorar el model d’atenció comunitària.

BANER_300X250

En l’acte intervindran Josep Perelló, investigador d ela Universitat de Barcelona i persona que ha liderat la recerca, i Xavier Trabado, vocal de la Federació Salut Mental Catalunya. A més, hi assistiran diferents investigadors i activistes en primera persona del moviment associatiu de la salut mental.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*