Preparades més de 400 activitats per la 19a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya

Tindrà lloc del 31 de maig al 3 de juny a Les Drassanes de Barcelona

saló gent gran activitats firagran 2017
La gent gran participant d’una activitat a l’edició de l’any passat // Foto: FiraGran.com

Del 31 de maig al 3 de juny es farà a Les Drassanes Reials (sala Marqués de Comillas) de Barcelona la 19 edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, un esdeveniment que ofereix moltes activitats, conferències, debats i informació relacionats amb el col·lectiu de la gent gran a Catalunya. La primera edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya s’inaugurà l’any 1999, coincidint amb l’any Internacional de la Gent Gran.

El Saló de la Gent Gran de Catalunya funciona com un aparador dels serveis, productes i tecnologies adreçats a millorar la qualitat de vida de la gent gran; un Fòrum de participació sobre aquells temes que preocupen a la gent gran; una Fira activa i participativa amb el desenvolupament d’un ampli ventall d’activitats dirigides i realitzades per la gent gran; una Plataforma per a totes les entitats que treballen a favor de la gent gran; un Espai per a la informació i l’assessorament de la gent gran; i un Punt de trobada dels professionals especialitzats en atendre a la gent gran.

BANER_300X250

La FiraGran es divideixen en 7 grans temàtiques que aglutinen tot el contingut de l’esdeveniment que són: Cultura, Formació i Oci; Salut; Noves tecnologies; Esports; Cosmètica; Alimentació; Serveis Socials, Institucions i Entitats.

El programa d’activitats de FiraGran 2017 inclou més de 400 activitats organitzades pel propi col·lectiu de la gent gran i també organitzades pels expositors, entitats i empreses que treballen per millorar la qualitat de vida de la gent gran. Entre altres, destaquen una trobada sardanista, una caminada, un concurs de pintura ràpida, un festival de corals, una masterclass de música i moviment, unes jornades professionals, etc.

Com cada any s’atorgaran 6 premis en l’àmbit cultural, esportiu, professional, cívic i social (per a persones), cívic i social (per a entitats) i el premi especial de l’organització. L’entrega d’aquests premis comptaran amb la presència de la Conselleria d’Acció Social i Ciutadania.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*