Persones ateses a Prodis protagonitzaran una versió inclusiva de “Els Pastorets” al Teatre Principal de Terrassa

El proper 13 de desembre a les 18 hores

prodis versio inclusiva els pastorets teatre principal terrassa
Fa més de 20 anys que Prodis representa aquesta obra // Foto: Prodis

El Teatre Principal de Terrassa acollirà el pròxim 13 de desembre a les 18:00 h. una versió inclusiva de la tradicional obra “Els Pastorets”, protagonitzada per les 25 persones ateses al Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis

Fa més de 20 anys que Prodis va començar a representar aquesta obra. Després d’un llarg parèntesi sense pujar a l’escenari per representar-la, pel 25è aniversari del Centre de Paràlisi Cerebral, es va recuperar aquesta magnífica tradició, que poc a poc va arrelant a la ciutat de Terrassa. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El guió, els decorats, el muntatge i el material audiovisual han estat pensats i creats per totes aquestes persones. La iniciativa és una eina d’apoderament molt potent que ajuda a donar visibilitat a les capacitats d’aquestes persones i a demostrar de tot el que és capaç d’aconseguir aquest col·lectiu amb el suport i l’ajuda adequats. 

Les entrades costen 5 euros i, a partir de la tercera, 3 euros. Es poden comprar als centres de Prodis de la plaça del Tint, número 6 o al carrer Pau Marçal, 136.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*