ONCE Catalunya lliura els premis de Barcelona i Catalunya del Concurs Escolar

A Catalunya han participat 18.990 escolars de 217 col·legis

premis concurs escolar once
Lliurament dels premis del Concurs Escolar // Foto: Imatge cedida per ONCE

L’Escola Jaume Balmes (Sant Martí Sarroca), el col·legi Sant Vicenç (Sant Vicenç dels Horts) i l’Institut Enric Borràs (Badalona) van rebre aquest dimecres els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya com a guanyadors del Concurs escolar de l’ONCE i la Fundació ONCE, en un acte presidit per Mercè Esteve, subdirectora general d’Ordenació i Atenció a la Diversitat de la Generalitat de Catalunya.

L’Escola Jaume Balmes (Sant Martí Sarroca) han estat guanyadors provincials de Barcelona de la categoria B, 5è i 6è de Primària. Per la seva part, el col·legi Sant Vicenç (Sant Vicenç dels Horts) i l’Institut Enric Borràs (Badalona) han estat al mateix temps guanyadors provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya a les categories A, 3r i 4t de Primària i C, ESO i FP Bàsica, respectivament.

BANER_300X250

Per la seva banda, l’Escola Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell) ha estat guanyadora provincial de Lleida i autonòmica de Catalunya a la categoria B, 5è i 6è de Primària.

En total a Catalunya han participat 18.990 escolars de 217 col·legis, sota la coordinació de 348 professors que han presentat 772 treballs. A tot l’Estat han participat en aquesta edició 139.817 alumnes de 1.906 centres educatius, sota la coordinació de 2.728 professionals de l’educació.

El Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació s’ha desenvolupat sota el lema ‘Descobrir el teu talent ho canvia tot’ i ha pretès fomentar valors com la solidaritat i la importància de la igualat d’oportunitat entre persones amb i sense discapacitat per aconseguir una societat més justa i inclusiva. Cada aula ha realitzat una composició fotogràfica acompanyada d’una breu descripció del que vol transmetre la composició i una frase que resumeix la multiplicitat de talents.

Els col·legis guanyadors absoluts d’aquesta edició, gaudiran durant un cap de setmana del Campus del talent en el que viuran moments plens d’activitats i experiències innovadores.

Els premis han estat lliurats per Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, vicepresident del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*