ONCE Catalunya commemora Santa Llúcia amb una multitudinària celebració

En un dinar de germanor celebrat a la seu social

santa llúcia celebració once catalunya
El dinar de germanor va tenir un marcat caire nadalenc // Foto: ONCE Catalunya

L’ONCE ha viscut aquest cap de setmana una multitudinària celebració per commemorar Santa Llúcia, la patrona de les persones cegues, i el 79è aniversari de l’ONCE. Ha estat amb un dinar de germanor amb venedors; afiliats; treballadors de l’ONCE i la seva Fundació, del Centre de Recursos Educatius (CRE) i del SBO; pensionistes; amics i persones vinculades a l’Organització.

FREEFORMSTYLE-600X300

El dinar ha estat presidit per Laia Ortiz, segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE. I ha comptat amb la presència de Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial i diputats del Congreso de los Diputados, a més a més dels membres de la direcció de l’Organització, el seu equip de representació i de les empreses d’ILUNION i representants del món associatiu.

banner_300x200_entrenuvols

Durant l’acte s’ha homenatjat a Raul Arguimbau, com a millor venedor de l’any 2017 a Barcelona. Raul, company venedor amb discapacitat física, va començar a vendre els productes de joc responsable de l’Organització el 2003 i té el seu punt de venda al carrer Mallorca, 570.

A més d’aquest acte a Barcelona, milers de persones cegues han celebrat Santa Llúcia aquest cap de setmana amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya, com ara Tarragona, Girona, Lleida, Badalona, Granollers o L’Hospitalet. 

A Catalunya, l’ONCE té més de 10.500 afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A la resta de centres que l’ONCE té a Catalunya, que són Badalona, Blanes, El Prat de Llobregat, Figueres, Girona, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic i Vilanova, també s’ha celebrat aquest tradicional dinar de germanor i s’ha ret homenatge al venedor de l’any de cada àmbit.

La celebració de Santa Llúcia és un punt de trobada entre la gran família de l’ONCE Catalunya i la societat catalana. Una manera d’agrair la gran generositat que milers de ciutadans ens demostren dia a dia amb la compra del cupó, que permet dur a terme la tasca social de l’ONCE i la que presta a la resta del món de la discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*