Dimarts, 7 febrer 2023
Dimarts, 7 febrer 2023
IniciInclusió SocialLes obres de millora de l’accessibilitat afectaran a l’estació del Putxet d’FGC...

Les obres de millora de l’accessibilitat afectaran a l’estació del Putxet d’FGC durant 6 mesos

estacio-fgc-obres-millora-accessibilitat
Imatge virtual de l’estació del Putxet // Foto: gencat

Des del dilluns 14 de novembre i durant els propers sis mesos, les obres  de millora de l’accessibilitat que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat comportaran afectacions a l’estació del Putxet d’FGC A l’interior de l’estació, els treballs requeriran, durant un període de sis mesos, anul·lar el passadís subterrani que connecta les dues andanes i, en superfície, ocupar un tram de la vorera del carrer de Balmes al costat de la plaça de Joaquim Folguera.

Com a conseqüència del tancament del pas subterrani, cada andana tindrà un accés independent, des del carrer. L’accés a l’andana sentit Plaça Catalunya es farà a través de l’edicle situat a la plaça i el de l’andana sentit avinguda Tibidabo, per la vorera costat Besòs del carrer de Balmes.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquestes obres estan en execució des del passat mes de maig per per adaptar l’estació del Putxet d’FGC, que consisteixen en l’ampliació de l’edicle de la plaça de Joaquim Folguera per fer possible la instal·lació d’un ascensor al seu interior. Aquest elevador connectarà amb el pas existent sobre les vies i amb l’andana descendent i s’instal·larà un segon ascensor per connectar  l’altre extrem del pas superior amb l’andana ascendent. Les obres tenen un pressupost d’1,4 milions d’euros.

Aquesta actuació i l’execució de treballs per adaptar l’estació de FGC de Sarrià, són les dos últimes perquè Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya tingui al 100% adaptada la seva xarxa d’estacions, un fet que es produirà a la primavera de l’any que vé.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content