Obertes les inscripcions per participar en el festival de curtmetratges ‘Dulcinea Curts’

Realitzats per entitats de persones amb problemes de salut mental

festival curtmetratges dulcinea curts
Els curtmetratges han de ser de ficció i no poden superar els 10 minuts // Foto: Salut Mental Catalunya

Ja està obert el termini per participar al “Dulcinea Curts” un festival de curtmetratges realitzats per entitats que treballen per la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental.

Aquest festival promociona els audiovisuals com a eina de participació social i de lluita contra l’estigma. Vol ser un estímul perquè tot el col·lectiu s’animi a utilitzar els mitjans audiovisuals com a eina d’integració social. Les condicions per participar segons les bases del festival són:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

– Pot participar qualsevol entitat espanyola que tingui com a objectiu principal la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental.

– Cada entitat pot presentar un màxim de 2 curtmetratges

BANER_300X250

– Les obres han de ser de ficció, no superar els 10 minuts de durada, i és imprescindible la participació activa de persones amb problemes de salut mental en el procés de creació del curt.

Els curtmetratges es poden enviar a l’entitat AFEMHOS abans del 23 de febrer de 2018L’exhibició dels curtmetratges finalistes i el lliurament de premis es farà el divendres 27 d’abril de 2018 en el Auditori Barradas (L’Hospitalet de Llobregat). Les inscripcions es poden fer online.

A més, aquest any el Festival compta amb una pàgina de Facebook es pot trobar tota la informació (bases, terminis de lliurament, espot…), i alguns dels curtmetratges que han passat pel Dulcinea en anys anteriors.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*