Dijous, 11 agost 2022
Dijous, 11 agost 2022
IniciCulturaOberta la convocatòria del Premi Setba 2021, un certamen de pintura i...

Oberta la convocatòria del Premi Setba 2021, un certamen de pintura i disseny per artistes amb discapacitat intel·lectual

La data límit per presentar-s’hi és el pròxim 26 de març

La Fundació Setba ha publicat les bases del Premi Setba 2021, un certamen de pintura i disseny per a artistes amb discapacitat intel·lectual que arriba a l’onzena edició, i que té per objectiu premiar i donar visibilitat al talent d’aquest col·lectiu en el terreny de les arts plàstiques, i promoure la seva integració social.

El document conté les bases per participar en les dues categories del premi, la categoria artística i la categoria de disseny. La data límit és el pròxim 26 de març.

Poden concursar tots els artistes residents a Catalunya, majors d’edat i amb certificat de discapacitat intel·lectual (mínim 33%), que pertanyin a una entitat sense ànim de lucre, legalitzada i registrada a Catalunya.

Una dècada de trajectòria

Entre els guanyadors dels deu anys del Premi Setba es troba Erik Nitsch, de la Fundació de Síndrome de Down. guanyador del Premi Setba 2012 i del Concurs Internacional “Big-i-Art” al Japó, país on ha exposat en diverses ocasions.

El Jurat d’enguany està format per Isabel Abad del departament d’activitats culturals de la Fundació “la Caixa”; Josep Manuel Jaurena, gerent d’Art Mir; Josep Félix Bentz, president del Reial Cercle Artístic; Jaime Súnico, artista plàstic; Peret, dissenyador gràfic; Sergi Capell de La Casa de Carlota; Clara Antúnez, sommelier; Jean-Paul Bouyat, director de Bardinet Espanya; Jordi Munt, director de Vinalium; i Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba.

La Fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre que organitza i produeix projectes artístics i culturals adreçats a col·lectius en risc d’exclusió. El Premi Setba és projecte més veterà de la Fundació i el premi més ben dotat de l’Estat espanyol que reuneix professionals del món de l’art, alumnes de Belles Arts, entitats i fundacions.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content