Obert el 2on Concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Les propostes es poden enviar a l’IMPD fins el 31 de maig

concurs impd disseny imatge dia persones discapacitat

A l’igual que l’any passat, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) ha convocat la segona edició del concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el pròxim 3 de desembre sota el lema “Sumem capacitats, sumem diversitats”.

Les obres presentades han de ser originals i inèdites, inspirades en els valors que representa aquest dia: el dret a una vida plena i autònoma en igualtat de condicions, la inclusió i la diversitat. Cada persona només pot presentar una proposta en la modalitat individual o com a part d’un equip.

BANER_300X250

La imatge ha d’incloure el nom de la campanya “Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat” i l’eslògan “Sumem capacitats, sumem diversitats” i ha de tenir en compte criteris d’accessibilitat per a tothom, com:

  • Imatge que s’entengui fàcilment
  • Tipografia de lletra de pal sec
  • Contrast de color suficient entre fons i text
  • Evitar superposició d’elements

A més a més, les imatges han de seguir una sèrie de requisits tècnics imprescindibles:

  • Format de la imatge en suport digital
  • Les imatges o il·lustracions que componguin l’original han de ser vectoritzades
  • El text que acompanyi la imatge ha d’anar traçat
  • La imatge ha de ser adaptable a la impressió òfset, digital i ús online
  • La imatge ha de permetre la seva aplicació a diversos formats i mides

Les propostes i la documentació que s’esmenta a les bases es poden presentar fins el 31 de maig a les 15:00 hores a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD). Per més informació podeu adreçar-vos al correu electrònic: imd_informa@bcn.cat

El jurat valorarà i puntuarà les propostes tenint en compte la originalitat, la qualitat artística, els criteris d’accessibilitat, l’aplicació dels requisits tècnics i la transmissió dels valors del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i l’IMPD. Entre mitjans de juny i mitjans de juliol, el jurat escollirà de forma anònima el disseny guanyador i el segon disseny premiat. La proposta guanyadora es farà pública a principis d’octubre de 2019.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*