Dilluns, 2 octubre 2023
IniciDISCAPACITATNova web sobre comportaments i actituds estigmatitzants dels professionals en salut mental

Nova web sobre comportaments i actituds estigmatitzants dels professionals en salut mental

finestres ment web salut mental
Imatge de la web ‘Finestres de la Ment’ // Foto: Associació Salut i Família

L’Associació Salut i Família ha posat en marxa la pàgina web del Programa Finestres de la Ment, on s’han obert espais de participació referents als comportaments i actituds estigmatitzants més freqüents als propis professionals de salut i compartir amb ells un procés de reflexió i autovaloració sobre la seva pràctica real en relació a les persones amb trastorns mentals així com mantenir un contacte continuat per tal d’afavorir canvis en primera persona en la seva pràctica professional.

ICF23_Baner Financament-300x600

S’utilitza metodologia innovadora que facilita el contacte continuat en primera persona amb els professionals de salut i la perspectiva i la participació de les persones amb trastorns mentals. es situen al centre del Projecte.

Finestres de la Ment és un projecte col·laboratiu adreçat a lluitar contra l’estigma i la discriminació cap a les persones amb trastorn mental a la Xarxa de Serveis de Salut generals.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content