El nou conveni de l’ONCE contempla 2.000 nous contractes dels quals el 90% seran per persones amb discapacitat

L’acord contempla millores salarials del 2% aquest 2017

once conveni nous contractes persones discapacitat
El nou conveni es va signar la setmana passada // Foto: UTO-UGT

La Unió de Treballadors de l’ONCE d’UGT (UTO-UGT) ha signat un Conveni de Garanties i Drets per als treballadors de l’ONCE que contempla la firma de 2.000 nous contractes, dels quals el 90% seran per a persones amb discapacitat; millores en conciliació o una pujada de preu del 2% dels salaris.

Segons el sindicat, aquest nou conveni incrementa i millora els beneficis socials dels treballadors i treballadores de l’Organització. Així, s’augmenten els permisos que permetran l’atenció familiar, principalment als menors de 14 anys i a persones més grans de 75; també es millora la prestació complementària d’assistència sanitària, fent-la extensible als treballadors actuals i futurs; de la mateixa manera el conveni també suposa un avenç significatiu en les prestacions complementàries per incapacitat temporal i maternitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

De la mateixa manera s’ha adquirit un compromís en matèria de violència de gènere, que estableix més mesures d’ajuda per les treballadores que pateixin o pugin patir qualsevol tipus d’assetjament en l’entorn laboral.

Respecte a la millora de les condicions salarials, s’ha acordat que aquestes contemplin un increment del 2% pel 2017 i un 1,5% pel 2018, més una prima de participació en resultats positius anuals per a tots els treballadors i treballadores.Els increments dels anys 2019 i 2020 es pactaran any a any.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*