Diumenge, 17 octubre 2021
HomeSant JordiNexe Fundació crea una il·lustració solidària per la celebració de Sant Jordi

Nexe Fundació crea una il·lustració solidària per la celebració de Sant Jordi

nexe fundació il·lustració solidària sant jordi

Nexe Fundació tenia previstes dues paradetes solidàries per Sant Jordi on poder adquirir llibres i roses amb l’objectiu de captar fons pels projectes d’atenció especialitzada a infants i joves amb pluridiscapacitat que duen a terme. 

Com l’actual situació d’Estat d’Alarma no ho permet, l’entitat ha buscat una altra via de col·laboració amb la infància més vulnerable. En concret, es tracta del Drac taronja i la Rosa blava, una il·lustració solidària creada pel dibuixant David Parcerisa i Ungé en exclusiva per Nexe Fundació. 

L’objectiu és doble, captar fons per poder continuar amb els projectes d’atenció especialitzada i omplir les xarxes socials amb aquesta il·lustració el dia de la diada. 

Les persones interessades poden adquirir la il·lustració amb una petita donació a través d’aquest enllaç i si ho desitgen, el proper dijous, 23 d’abril, la poden publicar com a fotografia de perfil o a les stories de les xarxes socials amb el hashtag #perunsantjordiblauitaronja i mencionant a @nexefundacio.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES