Dijous, 16 setembre 2021
spot_img
IniciAccessibilitat UniversalNeix una plataforma digital per fomentar la difusió del coneixement en matèria...

Neix una plataforma digital per fomentar la difusió del coneixement en matèria d’accessibilitat universal

Accessibilitas està impulsada per la Fundació ONCE i el Reial Patronal sobre Discapacitat

accessibilitas plataforma digital accessibilitat
Pàgina d’inici de la plataforma digital // Foto: accessibilitas.es

La Fundació ONCE i el Reial Patronat sobre Discapacitat han impulsat Accessibilitas (accessibilitat en llatí), una plataforma digital que té l’objectiu de fomentar la generació i difusió del coneixement en matèria d’accessibilitat universal.

La plataforma concentra informació d’interès en matèria d’accessibilitat física, tecnològica i a la comunicació: normativa tècnica i legal y guies, manuals, notícies, convocatòries de jornades i cursos, material multimèdia, etc.

banner flyer interpersonas

Els continguts d’Accessibilitas s’adrecen especialment a totes les persones les pràctiques professionals puguin influir en l’accessibilitat dels espais. Es poden consultar temàtiques molt pràctiques per aprendre a moure’s en cadira de rodes sense barreres com escales; llegir llibres encara que es tingui discapacitat visual o entendre lleis encara que es tingui discapacitat intel·lectual.

Disposa d’una àrea privada dirigida, en una primera fase, a administracions públiques, universitats i organitzacions sense ànim de lucre que operen a Espanya. S’hi pot accedir a la normativa tècnica d’UNE en matèria d’accessibilitat, fòrums especialitzats atesos per experts i permet difondre els esdeveniments relacionats amb l’accessibilitat universal i el disseny per a tothom.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content