Dimecres, 19 gener 2022
IniciEntitatsNeix la Taula de Salut Mental de Mataró amb el suport els...

Neix la Taula de Salut Mental de Mataró amb el suport els agents de tot el territori

taula salut mental mataró
Membres de l’Associació de Salut Mental de Mataró // Foto: Salut Mental Catalunya

Un total de 16 representants d’entitats i associacions formen en el seu inici la Taula de Salut Mental de Mataró que es va constituir el passat 18 de juliol amb l’ objectiu de treballar coordinadament amb tots els agents relacionats amb l’atenció a la salut mental en el territori.

La Taula de Salut Mental de Mataró ha nascut per l’interès de l’Ajuntament de Mataró i de l’Associació Salut Mental Mataró i Maresme per promoure el treball en xarxa per millorar els serveis i recursos en salut mental a territori. En aquest sentit la Taula s’organitzarà en comissions de treball amb tres línies d’actuació prioritàries:

– facilitar el coneixement i l’accés als recursos i serveis existents;

– realitzar projectes i campanyes d’educació i sensibilització en salut mental;

– treballar la promoció de polítiques conjuntes per trobar solucions a les problemàtiques en matèria de salut mental a cada territori.

Concretament les entitats que conformen inicialment la nova Taula són el Consorci Sanitari del Maresme, l’Ajuntament de Mataró, el Departament de Salut, el Servei Català de la Salut, l’Institut Català de la Salut, el Centre de Formació i Prevenció, la Comunitat Terapèutica del Maresme, l’Associació Salut Mental Mataró i Maresme, i la Federació Salut Mental de Catalunya, tot i que  resta oberta a la incorporació de més agents implicats en la salut mental de Mataró.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content