Nacions Unides convida a Aura Fundació a participar en el Congrés del Dia Mundial de la Síndrome de Down

Per ser pionera de la metodologia de Treball amb Suport a Europa

aura fundació congrés nacions unides síndrome down
Seu de les Nacions Unides a Nova York // Foto: Down Catalunya

Aura Fundació ha estat convidada com a ponent al Congrés del Dia Mundial de la Síndrome de Down que cada 21 de març es fa a la seu de Nacions Unides, a Nova York, pel fet de ser pionera de la metodologia del Treball amb Suport a Europa. Aquesta conferència mundial l’organitza Down Syndrome International i està patrocinada pels Estats Membres de l’ONU i organismes internacionals i organitzacions no governamentals.

La Conferència té un tema cada any, i el seu objectiu general és promoure els drets humans de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats, utilitzant la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat (CDPD) i altres instruments de drets humans.

BANER_300X250

La temàtica d’aquest any és “Què aporto al meu lloc de treball?”. La trobada reunirà a persones amb síndrome de Down, alts representants dels principals ocupadors, experts en l’ocupació de persones amb discapacitat, funcionaris governamentals i funcionaris de l’ONU a la Seu de les Nacions Unides a Nova York.

L’objectiu és acostar a les parts interessades claus en l’ocupació per garantir que es vegin els beneficis de permetre que les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats realitzin contribucions significatives en el lloc de treball.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*