Montserrat Ferrer escollida venedora de l’any 2015 d’ONCE Catalunya

Actualment comercialitza els productes de l’organització a Sabadell

montserrat ferrer vendora ONCE
La venedora porta més de 30 anys comercialitzant els productes de l’ONCE // Foto: Imatge cedida per ONCE Catalunya

Montserrat Ferrer Bayod, després de més de 30 anys de dedicació a la venda i comercialització de productes de l’ONCE, ha estat seleccionada per l’entitat com la millor venedora de Catalunya a l’any 2015 i una de les 22 millors a tot l’Estat, en reconeixement al seu esforç, dedicació i bon servei als seus clients.

En l’actualitat Montserrat Ferrer és una dels 162 agents venedors que reparteix diàriament sort i il·lusions a la localitat vallesana de Sabadell, en la que l’ONCE presta serveis a 511 afiliats.

BANER_300X250

Per fer aquesta selecció es tenen en compte paràmetres quantitatius com són les vendes dels diferents productes de l’organització o el percentatge de vendes a través del TPV (Terminal Punt de Venda, gràcies al qual el client pot escollir el número que vol al moment). També elements qualitatius, com l’exposició dels anuncis de l’ONCE al punt de venda, el bon servei al client i l’excel·lència en l’atenció al públic, el seu grau d’implicació en la vida institucional de l’ONCE, les iniciatives del venedor i el suport i la solidaritat que ha donat als companys que s’han incorporat a la xarxa de venedors.

Montserrat Ferrer: “M’agrada el contacte amb la gent”

Montserrat Ferrer va declarar al rebre l’homenatge que “gaudeixo molt del meu treball com a venedora de l’ONCE. M’encanta el contacte amb la gent. La venda em permet relacionar-me amb moltes persones i compartir bons moments. Durant aquests anys he donat molts premis petits i m’agradaria molt donar un de ben gros”.

A Montserrar Ferrer, una dona cega, li agrada molt passejar, anar al teatre i sortir amb els amics. És una gran aficionada a la lectura, sobretot de novel·les històriques, i visita molt sovint la biblioteca digital de l’ONCE per estar al corrent de les últimes novetats. Li agrada molt practicar esports com el muntanyisme i la natació. I l’any que ve, o “tan aviat pugui”, vol fer el Camino de Santiago.

També va comentar que fa anys va participar en una ONG ensenyant la mecànica del Braille. Finalment, Ferrer va donar el seu agraïment als conciutadans que dia a dia li compren els productes organització, i que permeten que l’ONCE i la seva Fundació segueixin donant serveis a les persones cegues o amb discapacitat que ho necessiten.

L’ONCE té més de 71.000 afiliats, genera 136.000 llocs de treball directes i indirectes a tot l’Estat (més de 112.000 dels quals ocupats per persones amb discapacitat). A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dóna ocupació a gairebé 3.000 persones.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*