Milers de persones cegues de Catalunya celebren aquest cap de setmana la festivitat de Santa Llúcia

L’ONCE organitza dinars de germanor als seus centres

persones cegues festivitat santa llúcia
El dinar de Barcelona va coincidir amb la celebració del 80 aniversari de l’Organització // Foto: ONCE

Milers de persones cegues celebren aquest cap de setmana Santa Llúcia, la seva patrona, amb activitats en els 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya.

A Barcelona, l’Organització va viure ahir una multitudinària celebració que va coincidir amb la commemoració del 80 aniversari de l’ONCE. Va ser en un dinar de germanor amb venedors, afiliats, treballadors del Grup Social ONCE, del Centre de Recursos Educatius (CRE) i del SBO, pensionistes, amics i persones vinculades a l’Organització.

BANER_300X250

El dinar va estar presidit per José Luis Pinto, vicepresident del Consell General de l’ONCE, i va comptar amb la presència de Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Xavier Grau, d’ONCE Catalunya.

Durant l’acte es va homenatjar a Francesc Ramon Pujol com a millor venedor de l’any 2018 a Barcelona, un afiliat a l’ONCE que ven productes de joc responsable de l’Organització des de l’any 1989.

A més de Barcelona, els dinars de germanor es van multiplicar a tota Catalunya amb celebracions a Blanes (Girona y Figueres), El Prat de Llobregat, Granollers, Hospitalet de Llobregat,Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic i Vilanova, on també s’ha homenatjat al millor venedor de cada centre.

A Catalunya, l’ONCE té més de 10.500 afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*