Dijous, 2 desembre 2021
IniciDiscapacitatMIFAS ofereix tallers i sessions formatives per donar suport a la recerca...

MIFAS ofereix tallers i sessions formatives per donar suport a la recerca activa de feina

tallers sessions formativa recerca feina mifas
Els participants rebran un suport individualitzat // Foto: Grup Mifas

El Servei d’Inserció Laboral de MIFAS (SIM) ofereix tallers i sessions formatives per donar suport a les persones inscrites a la Borsa de Treball en la recerca activa de feina. Els participants -persones inscrites a la borsa de treball de l’entitat i en recerca activa de feina- podran disposar d’un aula equipada amb ordinadors i suport i assessorament individualitzat.

Va de feina! és un Taller d’Informàtica Bàsica que ofereix un aprenentatge de les eines bàsiques de l’ordinador, perdre la por a un primer contacte amb els elements que el composen, utilitzar fitxers i carpetes, conèixer nocions bàsiques amb un processador de textos, crear un compte de correu electrònic, enviar i rebre missatges i buscar informació a internet.  Sessions: dimarts i dijous.

Taller de recerca de feina per conèixer què implica el procés de recerca i aprendre a fer recerca de feina de forma autònoma.  Es treballen les eines bàsiques per saber gestionar un compte de recerca de feina, millorar l’efectivitat a l’hora de buscar ofertes i  saber presentar-se i adjuntar un currículum a través d’un correu electrònic. Sessions: dilluns i dimecres.

fiare banca etica crowdfunding

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES