Dimarts, 26 octubre 2021
IniciAccessibilitat UniversalMifas signa un conveni de col·laboració per impulsar el turisme accessible...

Mifas signa un conveni de col·laboració per impulsar el turisme accessible als càmpings gironins

Amb l’Associació de Càmpings de Girona

mifas conveni impulsar turisme accessible càmpings
Josep Maria Pla i Albert Carbonell, representants de les dues entitats // Foto: Grup Mifas

L’Associació de Càmpings de Girona i el Grup Mifas ha signat un conveni per desenvolupar iniciatives de col·laboració en l’àmbit de l’accessibilitat turística. Es tracta d’una aliança per impulsar el turisme accessible als càmpings gironins per a persones amb mobilitat reduïda. 

L’Associació, que representa 73 càmpings i un 82% de l’oferta total de places de càmping a les comarques de Girona, vol desenvolupar un segment específic per a persones amb mobilitat reduïda, seguint les directrius de la política turística inclusiva i accessible impulsada des de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Oferta accessible als càmpings

De fet, ja existeixen iniciatives d’accessibilitat per al col·lectiu de les persones amb mobilitat reduïda, com ara la instal·lació de cadires amfíbies per accedir al mar i grues per a les piscines. 

Amb aquest conveni es vol impulsar aquest tipus d’iniciatives, i fins i tot crear un segell distintiu que anirà acompanyat d’una inspecció per determinar el grau d’accessibilitat més enllà del codi d’accessibilitat que marca la Generalitat. Els requisits per obtenir aquest segell seran validats per usuaris de MIFAS.

El conveni de col·laboració ha estat signat pel  vicepresident de l’Associació de Càmpings de Girona, Josep Maria Pla, i el president de l’Associació Mifas, Albert Carbonell. En el mateix es contempla la creació d’una comissió de seguiment que es reunirà anualment per avaluar les actuacions desenvolupades i programar-ne de noves.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES