MIFAS acull una sessió de l’art marcial japonesa Jujutsu adaptada per a persones amb discapacitat

El 17 de desembre a les 10h al Centre d’Atenció Integral MIFAS

cartell sessió jujutsu art marcial diversitat funcional
Cartell de las sessió de Jujutsu // Foto: MIFAS

Per què les persones amb mobilitat reduïda o usuàries en cadira de rodes no poden practicar el Jujutsu, una art marcial japonesa?. Aquesta serà l’objectiu de la sessió teòrica que oferirà Jordi Cebrià, professor del Gimnàs Yama Arashi del CER de l’Escala, el proper 17 de desembre a les 10h al Centre d’Atenció Integral MIFAS.

El Nihon Jujutsu, una art marcial japonesa poc coneguda, d’origen feudal que avarca una gran varietat de sistemes de defensa “sense armes i amb armes” i inclou unes tècniques bàsiques: luxacions articulars, utilització de mans i immobilitzacions.

BANER_300X250

El Nihon Jujutsu com a disciplina es pot practicar des d’una òptica exclusivament tradicional. Però també podem aprofitar les seves tècniques per a la defensa personal en diferents entorns i situacions.

El Nihon Jujutsu ens porta a una millor observació i optimització de les pròpies conductes motrius, a una millor preacció i reacció, comunicació corporal, equilibri; també aguditza la precisió en l’observació de les conductes dels altres, descobreix conductes de cooperació i per tant, permet reeducar i optimitzar els recursos personals tant a nivell motriu com personal.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*