Més i Més Serveis premiada en el ‘VII Saló mi Empresa’ celebrat a Madrid

La cooperativa de persones sordes compta amb el suport de la Fundació ONCE

mes i mes serveis
La cooperativa és dedica a l’envasat // Foto: Imatge extreta del web de Més i Més Serveis

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmona va fer entrega d’una menció especial a la cooperativa catalana de persones sordes Més i Més Serveis, durant la inauguració de la VII Edició del Saló Mi Empresa 2016 que s’ha celebrat a Madrid els dies 16 i 17 de febre. Més i Més Serveis és un projecte amb el suport de la Fundació Once, que es dedica al negoci dels envasats, empaquetats i acabats, i té com a principal objectiu inserir laboralment a persones amb discapacitat a l’empresa privada, mitjançant la formació.

En la cooperativa, que està situada en el municipi de Sant Llorenç d’Hortons (Barcelona) hi treballen 23 persones, de les quals el 85% tenen discapacitat auditiva. Tal i com va explicar el seu president i soci fundador, Antonio García “el nostre objectiu és insertar laboralment a persones amb discapacitat i oferir a les empreses serveis auxiliars necessaris pel seu bon funcionament”.

BANER_300X250

Després de l’entrega del reconeixement, l’alcaldessa Carmona va visitar l’estand de FSC Inserta-Fundació ONCE, on va ser informada pels tècnics experts de l’entitat sobre l’activitat que desenvolupa aquesta organització en favor del treball i la formació de les persones amb discapacitat.

El Saló Mi Empresa és una trobada que permet a emprenedors, empresaris i autònoms a trobar solucions a les seves inquietuds sobre la posada en marxa, el desenvolupament i la gestió. Ha reunit a més de 275 ponents de primera fila que aborden i cobreixen les distintes fases del cicle de vida d’una empresa.

La Fundació ONCE va participar en aquest saló a través de seu Programa Por Talento, cofinanciat pel Fons Social Europeu, que té l’objectiu de promoure la formació i l’ocupació de les persones amb discapacitat.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*