Més de 500 alumnes del Ripollès assisteixen a l’estrena de l’obra ‘Un tomb per la música’ de la Fundació MAP

Representada per la companyia El Tramvia’ al Teatre Comtal de Ripoll

estrena-obra-tomb-per-la-vida-fundacio-map
Un moment de l’obra ‘Un tomb per la música’ al Teatre Comtal de Ripoll // Foto: Fundació MAP

Més de 500 alumnes de primària i secundària del Ripollès han assistit aquest matí a l’estrena de l’obra de teatre Un tomb per la música, que la companyia El Tramvia de la Fundació MAP ha representat al Teatre Comtal de Ripoll.

La representació de Un tomb per la música forma part dels tallers de sensibilització que l’entitat ofereix als centres a través del Servei Educatiu del Ripollès des de l’any 2012 per conscienciar sobre el teatre amb suport i pels quals passen un miler d’alumnes l’any.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquests tallers, els educadors i educadores de MAP es desplacen a les aules amb alguns actors i actrius i expliquen als alumnes que una discapacitat no és un inconvenient a l’hora de fer teatre. També mostren com són els suports que faciliten els moviments a escena de les persones amb dificultats i com aquests complementen les coreografies, donant com a resultat un teatre integrador.

Enguany hi ha participat alumnes de 5è i 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO (alguns de 3r també) d’onze centres de la comarca: les escoles Tomàs Raguer, Joan Maragall, Vedruna, Salesians i Ramon Suriñach i l’Institut Abat Oliba de Ripoll; l’Institut Escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses, l’Escola Doctor Robert i l’Institut Germans Vila Riera de Camprodon, l’Escola Pirineu de Campdevànol i l’Institut Joan Triadú de Ribes de Freser.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*