Més de 300 persones assisteixen a la jornada de Portes Obertes que organitza la Fundació Viver de Bell-lloc

És una iniciativa l’entitat celebra des de l’any 2012

jornada portes obertes fundacio viver de bell-lloc
Durant la jornada es va poder gaudir d’una gran fideuà // Foto: Fundació Viver de Bell-lloc

Aquest dissabte passat, la Fundació Viver de Bell-lloc va realitzar una nova Jornada de Portes Obertes, una iniciativa que organitza des de l’any 2012, amb l’objectiu de donar a conèixer l’entitat a tothom.

Un total de 309 persones van assistir a la jornada, que va comptar amb una fira on cada un dels serveis que té la fundació comptava amb un estand on es va fer una petita demostració de la feina que realitzen. Aquests serveis són: Jardineria; Habitatge, Serveis Empresarials; Serveis d’Inserció i Orientació Laboral; Captació de Fons; Parc d’Activitats Agroecològiques; Formació Ocupacional; Lleure; Viverisme; Cistelles ecològiques, a càrrec d’Ecogrup, S.L. societat participada per Viver de Bell-lloc i la Fundació Sant Tomàs; Ous ecològics; Agricultura ecològica, a càrrec de Cal Cerdà, col·laborador de l’entitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’altra banda es van oferir diferents serveis com: bar, agro-botigues de productes ecològics de Cal Cerdà, cistelles de La Tavella i ous de les gallines de La Tavella. També es van fer diverses visites guiades als galliners per veure el funcionament de la producció d’ous ecològics.

També es va poder fer un tastet de diferents plats elaborats amb ous de La Tavella i tothom qui va voler va quedar-se a dinar una fideuà vegetal.

BANER_300X250

Entre les diferents activitats que es van realitzar destaquen: l’espectacle de clown i bombolles gegants, a càrrec de Desclowntrolados; el tastet musical, en el que van participar diferents membres de l’equip del Viver de Bell-lloc; batucada familiar, a càrrec de Batucal’olla.

L’entitat té com a missió promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Davant d’aquesta necessitat, la Fundació desenvolupa i participa en projectes empresarials sostenibles, entre els que destaca La Tavella, que està arrelada als valors propis de la sostenibilitat i l’ecologia.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*