Manresa presenta el programa de propostes per commemorar el Dia Internacional de les persones grans

Es realitzaran activitats fins el proper 20 d’octubre

manresa-programa-propostes-dia-internacional-gent-gran
Persones que n’han col·laborat en l’organització del programa de propostes // Foto: Ajuntament de Manresa

Aquesta setmana l’Ajuntament de Manresa ha presentat el programa de propostes que la ciutat ha preparat per celebrar el proper 1 d’octubre el Dia Internacional de les persones grans.

La Regidoria de Persones grans del consistori ha organitzat tot un seguit d’activitats, com xerrades, cinema, teatre, sortides, ball, tallers i reconeixements, que s’allargaran fins al 20 d’octubre i que tindran com a protagonistes principals les persones grans. En l’organització d’aquest programa també hi han col·laborat una àmplia representació de persones vinculades a entitats de gent gran de la ciutat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La regidora de les Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Rosa Ortega, va valorar durant la presentació de forma “molt positiva” el programa d’aquesta edició que “és possible gràcies a la implicació i el treball  de moltes persones i entitats i, sobretot, adreçat a tothom”. Ortega va manifestar també que la programació mostra que “el col·lectiu de la gent gran de la ciutat és molt actiu” i ha  subratllat la importància de la cultura (cinema, teatre, música…) en els actes i ha recordat les paraules de l’escriptora catalana Eva Piquer que assegura que “ la cultura és l’únic que ens abriga una mica quan el fred ve de dins”. 

La regidora entre d’altres actes, va voler destacar “el taller de com voler ser tractades les persones amb dèficits de memòria així com també el teatre d’Escenes amb tracte”. Per a la responsable de l’àrea de la gent gran “són temes molt importants que ens permeten conscienciar-nos i posar-nos al mirall d’unes problemàtiques molt presents a la nostra societat”.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*