Manifest de la Xarxa d’Entitats d’Inserció Sociolaboral d’Osona i Ripollès pel dret a decidir

Diverses entitats del sector de la discapacitat entre les sotasignades

manifest dret a decidir catalunya
Catalunya porta anys reivindicant pacíficament el seu dret a decidir // Foto: Wikipèdia.cat

Davant de la situació preocupant de retallada de la democràcia que estem vivint arran de l’actuació repressiva desmesurada de l’Estat espanyol contra les institucions catalanes i la ciutadania favorable al dret a decidir, les entitats sotasignades volem manifestar el següent:

– Expressem la nostra solidaritat amb les institucions catalanes, que representen tot el poble de Catalunya, i exigim que se les respecti.

BANER_300X250

– Expressem el nostre compromís amb la democràcia i amb el dret a decidir i reivindiquem el dret del poble de Catalunya a ser consultat sobre el seu futur.

– Reclamem respecte pels drets i per les llibertats. En especial, denunciem la vulneració d’alguns dels més fonamentals com són la llibertat d’expressió, de reunió, de manifestació o de premsa.

– Denunciem la campanya de desprestigi contra la mobilització de la societat catalana favorable al dret a decidir, ja que sempre ha estat pacífica i tot un exemple de civisme i de convivència.

Per tot això, fem una crida a la ciutadania a manifestar-se en totes aquelles convocatòries per defensar públicament les institucions catalanes, la democràcia, i els drets i les llibertats del nostre poble.

La Xarxa d’Entitats d’Inserció Sociolaboral de les comarques d’Osona i el Ripollès està composada per: Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO); Associació Tapís; Càritas Diocesana de Vic Centre Especial de Treball Calandra; Fundació Humanitària Dr. Trueta; Fundació MAP; Osonament; Sambucus; Sant Tomàs.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*