L’ONCE presenta a Cornellà de Llobregat un nou model de quiosc més accessible, ecològic i proper al públic

S’anirà implantant progressivament a tot Catalunya

once nou model quiosc cornella llobregat
L’acte ha comptat amb representants de l’Organització i l’alcalde de Cornellà del Llobregat // Foto: ONCE Catalunya

L’ONCE ha presentat aquest matí a Cornellà del Llobregat el seu nou model de quiosc, molt més accessible per als venedors amb discapacitat i més ecològic per la tipologia dels productes que utilitza. La idea és que es vagin implantant progressivament a tot Catalunya.

L’acte ha comptat amb la participació d’Antoni Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i la venedora dels productes de joc de l’Organització, María de Guia Burón.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El nou disseny compleix amb els requisits d’accessibilitat universal per a la persona que exerceix la venda i també per als compradors. L’exposició dels productes de joc, amb més superfície de vidre, és més clara i organitzada per ajudar al client en la seva elecció.

Per a les persones cegues usuàries de gos guia, el nou quiosc compta amb un espai perquè el gos estigui estirat a terra, còmodament, mentre el seu amo treballa. I per als que utilitzen cadira de rodes, el model disposa d’una rampa fixa d’accés a l’interior del quiosc, a més que totes les zones d’exposició són accessibles mitjançant una plataforma. Per millorar el confort del venedor, s’inclou una cadira ergonòmica. El quiosc presenta en els seus laterals exteriors frases en Braille, el sistema de lecto escriptura propi de les persones cegues.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*