L’ONCE porta 27 persones majors cegues que viuen soles a Catalunya al programa “Nadal en Família 2019”

Es celebra del 22 de desembre al 2 de gener a Benidorm

once persones cegues grans catalunya nadal en familia
El programa va destinat a persones grans cegues // Foto: MultiSignes

L’Hotel Carles I de Benidorm acull aquest any, entre el 22 de desembre i el 2 de gener de 2020, el programa de Vacances Socials “Nadal en Família 2019” que organitza l’ONCE per a permetre a moltes persones pal·liar en part la solitud.

Participaran 225 persones cegues i amb deficiència visual greu majors de 55 anys, d’elles 27 de Catalunya, que no disposen de companyia familiar amb la qual compartir aquestes festes o que es troben en situació de major necessitat social. L’ONCE els ajuda finançant gran part del cost total del viatge.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un equip de l’ONCE format per nou monitors i un coordinador, seran els responsables d’ocupar el seu temps lliure amb un programa d’activitats que inclouen des d’;actuacions de teatre i música, festes de disfresses, “Betlem vivent”, dinàmiques de grup, mindfulness…, fins a excursions que recorreran els punts d’interès turístic, com Vila Joiosa o la capital d’Alacant.

El programa preveu la realització d’activitats tals com pilates, ioga, classes de ball, jocs de taula, bingo –que tanta acceptació compta entre el col·lectiu sènior- i actuacions musicals, amb sopars i esmorzars especials per als dies més significatius i la Nit de Cap d’Any.

BANER_300X250

Encara que la major part dels assistents al programa Nadal en Família procedeixen de les demarcacions de Madrid i Catalunya, hi haurà participació de la resta de Comunitats Autònomes.

El 26 de desembre el director general Adjunt de Serveis Socials, Andrés Ramos, juntament amb el director de Promoció Cultural, Atenció al Major, Joventut, Oci i Esport, Ángel Luis Gómez, visitaran aquest grup tan especial per a compartir amb ells unes hores i desitjar-los de part de tota la Institució els millors desitjos.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*