Dijous, 2 desembre 2021
IniciDiscapacitatL’ONCE i l’Institut Català de les Empreses Culturals signen un conveni marc...

L’ONCE i l’Institut Català de les Empreses Culturals signen un conveni marc de col·laboració

conveni once i icec accés cultura discapacitat visual
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: ONCE

La Organización Nacional de Ciegos Españoles (ONCE) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) han signat aquest matí un conveni de col·laboració que facilitarà al col·lectiu de persones amb discapacitat visual l’accés a la cultura.

Aquest conveni permetrà fomentar totes les iniciatives i la participació cultural adreçades a tota la població sense excloure les persones amb discapacitat en general, i amb discapacitat visual, en particular.

La primera d’aquestes iniciatives que ambdues organitzacions duran a terme conjuntament serà dins la campanya ‘Fas 6 anys, Tria un Llibre’ adreçada als nens i nenes d’aquesta edat i que pretén estimular els hàbits de lectura dels petits lectors que aprenen a llegir; que aquests descobreixin les llibreries amb un adult i que els infants puguin crear la seva pròpia biblioteca. Aquesta campanya ja es va iniciar l’any 2016 i continuarà durant aquest 2017.

fiare banca etica crowdfunding

L’ONCE i l’ICEC adaptaran la targeta que reben els nens i nenes cecs de Catalunya al sistema de lectura i escriptura tàctil, el braille. D’aquesta manera els infants amb discapacitat visual podran participar en la campanya des de l’inici.

L’ICEC també intentarà adaptar en la mesura del possible, tots aquells materials de difusió necessaris perquè la campanya arribi a tots els col·lectius amb discapacitat i més concretament als infants amb discapacitat visual.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES