L’ONCE dedica un cupó a Terrassa com a Premi Reina Letizia d’Accessibilitat 2016

El cupó ha estat presentat aquest matí a l’Ajuntament de la ciutat

cupó once terrassa premi reina letizia accessibilitat
El cupó s’ha presentat aquest matí a l’Ajuntament de Terrassa // Foto: ONCE Catalunya

La ciutat de Terrassa, com a guanyadora del Premi Reina Letizia d’Accessibiltiat 2016, protagonitzarà el cupó de l’ONCE del proper dijous 9 de novembre, en el que 5,5 milions d’unitats difondran la tasca que la ciutat catalana realitza en matèria d’accessibilitat i mostrarà el recolzament l’ONCE a aquest tipus d’actuacions. 

El cupó ha estat presentat aquest matí, en un acte celebrat a l’Ajuntament de Terrassa, per Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i la regidora terrassenca Lluïsa Melgares. L’acte ha comptat amb la presència del director de l’agència de l’ONCE a Terrassa, Francisco Aguilar i Entitats de la Comissió d’Accessibilitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Real Patronato sobre Discapacidad, organisme autònom adscrit al Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, va concedir a l’Ajuntament de Terrassa el Premi Reina Letizia 2016 d’Accessibilitat Universal de Municipis, en la categoria de ciutats de més de 100.000 habitants, per l’elaboració i desenvolupament del Pla Local d’Atenció a les Capacitats Diverses i Accessibilitat 2016-2020. Els premis, que es convoquen anualment, tenen per objectiu reconèixer la tasca continuada, portada a terme per les ciutats en un període de més de cinc anys, en el camp de l’accessibilitat universal de les persones amb discapacitat al medi físic, l’educació, l’oci, la cultura, els esports, el transport, el turisme i les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*