Lleida és avui capital de l’esport adaptat amb el Campionat de Catalunya de gimnàstica i futbol d’ACELL

La competició aplegarà a més de 750 esportistes amb discapacitat intel·lectual

presentació campionat esport adaptat lleida
Presentació de la jornada esportiva que es viurà avui a Lleida // Foto: Ajuntament de Lleida

Avui se celebra a Lleida el Campionat de Catalunya de gimnàstica i futbol d’ACELL una competició de l’esport adaptat i del moviment Special Olympics que reunirà més de 750 participants de 35 clubs diferents d’arreu de Catalunya i Andorra.

La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, acompanyada del director tècnic de la Federació Catalana ACELL, Manel Algeciras, i del delegat territorial a Lleida, Álvaro Terreros, van presentar aquesta cita esportiva que se celebrarà al camp de futbol i pavelló municipal de Pardinyes entre les 10 i les 18.30 hores.

BANER_300X250

Parra va destacar la importància d’aquests tipus esdeveniments d’esport inclusiu a Lleida al qual l’Ajuntament de Lleida dóna suport per tal que se celebrin aquest tipus d’iniciatives. En aquest sentit, els organitzadors també van agrair el suport de la Paeria perquè Lleida torni a ser la capital de l’esport adaptat acollint esportistes amb discapacitat intel·lectual i sigui un referent del moviment Special Olympics – ACELL

En el Campionat de Catalunya de gimnàstica que es farà al pavelló municipal de Pardinyes es comptarà amb 33 esportistes que competiran en les dues disciplines: artística durant el matí amb diferents rutines i proves adaptades i, a la tarda, rítmica amb exercicis com la cinta, la pilota o corda.

El Campionat de Catalunya de futbol sala és un dels més nombrosos que hi ha al calendari esportiu de la Federació ACELL. Així, al camp de futbol de Pardinyes hi competiran mig miler de futbolistes dividits en 54 equips de diferents nivells i categoria.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL tenen com a principal objectiu el foment de la pràctica esportiva i d’altres activitats de lleure entre les persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu que sigui una via de desenvolupament personal i d’integració social.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*