L’experta Montserrat García, donarà una xerrada a DIXIT Vic sobre “Dona, discapacitat i igualtat d’oportunitats”

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones

montserrat garcía conferencia dona discapacitat oportunitats

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials acollirà el 12 de març a les 18h la conferència “Dona, discapacitat i igualtat d’oportunitats: de què parlem quan parlem d’interseccionalitat?”, en la qual es convidarà a la reflexió sobre tot allò que s’està fent des de les associacions per garantir la igualtat d’oportunitats i l’equitat de gènere.

Durant la xerrada, pensada com un espai de trobada per compartir i repensar cap a on volen anar les dones amb discapacitat, es plantejaran qüestions com quin és l’imaginari que hi ha entorn de les dones i els homes amb discapacitat, si hi ha desigualtats de gènere dins la discapacitat o a què ens referim quan parlem de discriminació múltiple.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’acte anirà a càrrec de Montserrat Garcia Blasco, formada en disseny, accessibilitat, inclusió social, participació social i gestió d’entitats, així com en diferents aspectes de la igualtat de gènere com urbanisme feminista, prevenció de la violència de gènere en l’entorn educatiu o economia feminista. Autora de diverses publicacions sobre accessibilitat, drets humans, perspectiva de gènere i disseny per la diversitat, Montserrat Garcia és membre de les juntes directives de la Federació ECOM, referent en accessibilitat i participació, i de la Lliga Reumatològica Catalana.

La sessió està organitzada per DIXIT Vic i SÍRIUS Vic, amb la col·laboració de l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO). Les places són limitades i cal inscripció prèvia. 

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*