L’escultor Jorge Egea col·labora amb SMC venent galetes i samarretes solidàries

La recaptació ajudarà a projectes per persones amb problemes de salut mental

jorge-egea-entrega-recaptacio-solidaria-smc
Entrega de la recaptació al gerent de l’entitat // Foto: Salut Mental Catalunya

L’escultor Jorge Egea va aprofitar la presentació de la seva darrera obra Apollon, presentada el passat 26 d’octubre a Barcelona, per anunciar la seva col·laboració amb Salut Mental Catalunya (SMC) a través de la venda d’unes galetes solidàries.

FREEFORMSTYLE-600X300

La col·laboració d’Egea amb SMC també inclou la venda d’unes samarretes solidàries on una part dels beneficis obtinguts aniran destinats als projectes de Salut Mental Catalunya per millorar l’atenció dels milers de persones i famílies amb problemes de salut mental que representa l’entitat.

lL’escultor va fer entrega dels diners recaptats en aquesta campanya al gerent de l’entitat, Carles Coarasa, en un acte on Coarasa ha explicat la tasca que des de fa 20 anys SMC porta a terme. El gerent també va aprofitar per agrair a Jorge Egea, a tota l’organització, i en especial a Younes Ben per haver-los convidat a la presentació de la darrera escultura de l’artista i per haver donat suport a les persones amb problemes de salut mental. Per últim, Coarasa també va voler donar les gràcies davant els assistents a totes les persones que han comprat les galetes i samarretes solidàries.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*