Dissabte, 3 juny 2023
Dissabte, 3 juny 2023
IniciDiscapacitatL’Associació Alba gestiona un grup de joves alemanys amb discapacitat que realitza...

L’Associació Alba gestiona un grup de joves alemanys amb discapacitat que realitza pràctiques laborals a Tàrrega

Visita dels alumnes alemanys a la Casa Consistorial de Tàrrega
L’alcaldessa de Tàrrega ha rebut al grup de joves alemanys a l’Ajuntament // Foto: Associació Alba

L’Associació Alba, des del seu Servei de Projectes Europeus està gestionant un programa europeu de joves alemanys amb discapacitat i risc d’exclusió social que estan realitzant pràctiques laborals a empreses de Tàrrega, Es tracta d’un grup de 8 nois i noies d’entre 18 i 25 anys amb risc d’exclusió (ni estudien ni treballen al seu país) alguns amb discapacitat que fan una estada de dos mesos a la capital de l’Urgell. L’Associació Alba ja fa 7 anys que gestiona i acull anualment grups de joves alemanys que realitzen pràctiques en empreses i entitats del municipi amb l’objectiu de generar oportunitats als joves per a integrar-se al mercat laboral un cop tornin al seu país i adquirir un seguit d’habilitats que els puguin ser útils en un futur.  

El grup actual desenvoluparà les practiques a l’Arxiu Comarcal de l’Urgell, l’Escola hípica Tàrrega, la llar d’infants La Pau, l’escola d’idiomes la New School, construccions Sebastià, la botiga de roba Gassol, el Casal de la Gent Gran i la mateixa Associació Alba en diferents serveis. L’ alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, els ha donat la benvinguda a la Casa Consistorial i els ha explicat alguns aspectes de la cultura i de les festes de la població.

anunci guies d'arrel

El projecte s’emmarca dins del programa europeu IDA finançat pel Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball del govern alemany.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content