L’Associació AIS organitza una jornada d’oci per a nens, joves i adults amb discapacitat

La sortida s’emmarca dins del programa de respir de l’entitat

jornada respir ais
Jornada d’oci // Foto: Imatge cedida per Associació AIS

El pròxim 21 i 22 de maig l’Associació AIS realitzarà una de les seves sortides mensuals per tal que nens, joves i adults amb discapacitat  puguin gaudir d’una jornada d’oci. La sortida començarà a les 9:30 h des de l’Av. Tibidabo amb destinació a la Granja escola La Manreana de Juneda, Lleida i la tornada tindrà lloc el diumenge 22 a les 18h a l’Av. Tibidabo. El preu de la jornada és de 30 € i tothom que hi participi haurà de portar sac de dormir i el dinar de dissabte. La resta d’àpats i el transport estan inclusos en el preu. Durant l’estada a Juneda es duran a terme diferents activitats de lleure com tallers de pintura, música, manualitats, visita a la granja d’animals o la preparació de productes làctics.

Aquestes sortides s’engloben dins el projecte “Fàbrica de Somriures”, que ofereix un respir a les famílies amb fills amb diversitat funcional al seu càrrec. Aquest projecte no tan sols es realitza perquè les famílies puguin descansar sinó que també serveix perquè les persones amb discapacitat comparteixin el seu oci amb altres persones i treballin per la seva inclusió. A més, és una oportunitat pels voluntaris perquè puguin trencar les barreres amb aquest col·lectiu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

AIS, ajuda a la infància sense recursos és una associació amb el propòsit de buscar solucions a la problemàtica que moltes vegades acompanya a les famílies i al col·lectiu de persones amb discapacitat. Des d’AIS s’ofereixen programes per ajudar a millorar la qualitat de vida de les famílies així com atenció, suport i oci al col·lectiu de persones amb discapacitat, promovent la seva inclusió social.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*