Dilluns, 6 desembre 2021
IniciDretsL’arquitecte Enrique Rovira-Beleta, guardonat en els Premis Randstad pel seu compromís i...

L’arquitecte Enrique Rovira-Beleta, guardonat en els Premis Randstad pel seu compromís i lideratge en l’accessibiltiat

Enrique Rovira-Beleta premis randstad accessibiltiat
Enrique Rovira-Beleta ha estat guardonat als XIII Premis Randstad // Foto: Rovira-Beleta Accesibilidad

Enrique Rovira-Beleta, una persona que acumula una trajectòria de més de 30 anys com arquitecte especialitzat en l’àmbit de l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques i en la comunicació, ha rebut el premi al Compromís i Lideratge Inspirador de la XIII dels Premis Randstad qua atorga cada any la Fundació Randstad com a reconeixement al treball de persones, empreses, institucions i mitjans de comunicació que faciliten la integració laboral de persones amb risc d’exclusió social.

Segons han destacat des de l’organtizació d’aquests premis “Enrique Rovira-Beleta és un referent en el camp de l’accessibilitat i creador del concepte d’accessibilitat desapercebuda”. De la mateixa manera, el jurat ha destacat la seva labor professional com arquitecte director de l’Estudi d’Arquitectura i Consultoria Rovira-Beleta Accessibilitat “reconegut nacional i internacionalment per la seva tasca en la promoció de l’accessibilitat”.

fiare banca etica crowdfunding

D’altra banda, Enrique Rovira-Beleta imparteix la matèria obligatòria d’”Accessibilitat” en la UIC Barcelona School of Arquitecture i dirigeix el Postgrau online en Accessibilitat i Disseny per a Tothom.

Durant la gala d’entrega de premis que va tenir lloc el passat 29 de maig al Casino de Madrid, Enrique Rovira-Beleta va dir que “aquest premi ho he rebut amb una gran alegria i agraïment pel reconeixement del nostre esforç durant més de 35 anys treballant en la millora de l’accessibilitat i la qualitat de vida de tots els ciutadans, especialment aquelles persones amb grans discapacitats, motòriques, sensorials i/o cognitives, i a més com a professionals de l’arquitectura accessible en el sector privat treballant en aquells anys difícils, sense disposar d’ajuts institucionals o públiques”.

“Al mateix temps”, va seguir “aquest premi m’incentiva a seguir treballant en aquest cap, en el que aquesta propera dècada hi haurà molta feina per aconseguir que les persones amb mobilitat reduïda puguin seguir tenint una vida el més autònoma possible, i per això serà necessari que tinguin un entorn, habitatge, mitjans de transports, sistemes de comunicació i informació, noves tecnologies, productes, serveis, edificis i entorns siguin accessibles”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES