Divendres, 26 novembre 2021
HomeDiscapacitatL’Apsocecat organitza la III Caminada Solidària per la Sordceguesa per donar visibilitat...

L’Apsocecat organitza la III Caminada Solidària per la Sordceguesa per donar visibilitat i suport a aquesta discapacitat

Se celebrarà el 9 d’octubre emmarcada en les festes d’Hostafrancs de Barcelona

cartell 3a caminada per la sordceguesa apsocecat
Cartell de la III Caminada solidària per la Sordceguesa // Foto: Apsocecat

El dissabte 9 d’octubre APSOCECAT organitza la III Caminada Solidària per la Sordceguesa, un recorregut a peu amb persones amb sordceguesa, famílies, amistats i persones afins per a donar a conèixer i conscienciar sobre aquesta discapacitat.

L’activitat, oberta a persones de tot tipus i edats i animals de companyia, s’emmarca dins les festes d’Hostafrancs, i vol contribuir a sensibilitzar i apropar a la població a la sordceguesa amb una acció solidària que ajudarà també a recaptar fons que es destinaran a l’atenció de persones amb aquesta discapacitat.

diari-discapacitat-300x250e

El recorregut de la III Caminada Solidària per la Sordceguesa serà des de la seu de l’entitat, al Carrer Leiva, molt a prop del Mercat d’Hostafrancs, fins la Caseta del Migdia, a la zona del Castell de Montjuïc. 

Paral·lelament s’oferirà a les persones participants que ho vulguin un taller d’iniciació de llengua de signes catalana recolzada i recorreguts en condicions simulades de sordceguesa (amb bastó, ulls i orelles tapades). Es recomana portar un petit refrigeri per a reposar forces en arribar al destí.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES