Dissabte, 23 setembre 2023
IniciDISCAPACITATL’Ajuntament de Lleida instal·la un nou joc accessible i inclusiu a la...

L’Ajuntament de Lleida instal·la un nou joc accessible i inclusiu a la Plaça de l’Escorxador

lleida jocs accessibles inclusius parc escorxador
L’alcalde Ros amb veïns del barri de la Plaça de l’Escorxador // Foto: Hermínia Sirvent

Durant aquest mes de juliol estaran finalitzades les obres dels dos nous jocs que l’Ajuntament de Lleida instal·larà a la Plaça de l’Escorxador: un per a nens i nenes grans i un altre accessible i inclusiu que el podran utilitzar també nens i nenes amb algun tipus de discapacitat.

ICF23_Baner Financament-300x600

Els treballs consisteixen en la col·locació de nous jocs infantils i el desplaçament i repintat dels gronxadors actuals. També es crea una àrea de seguretat amb paviment amortidor a base de sorra natural garbellada a l’entorn dels jocs, per donar compliment a l’actual normativa de parcs infantils. El nivell de la plaça es regularà amb sauló i es col·locarà un cartell informatiu. Els bancs, que estaven afectats per les arrels dels arbres, es desplacen i es repinten.

Aquests nous equipaments per a infants formen part de les actuacions de  millora i manteniment integral de la Plaça de l’Escorxador que està realitzant l’Ajuntament de Lleida. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, acompanyats per la presidenta de l’Associació de Veïns de Templers-Escorxador, M. Luisa Arias, van visitar recentment les obres.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content