L’Ajuntament de Terrassa inicia els treballs per millorar l’accessibilitat a la cruïlla del carrer d’Albinyana amb Colom

Es construirà un pas elevat i s’ampliaran les voreres

terrassa treballs millora accessibilitat carrers
Logotip del programa Terrassa Barris en Marxa // Foto: Ajuntament de Terrassa

La setmana passada van començar a Terrassa els treballs de renovació del paviment asfàltic per millorar la seguretat viària i l’accessibilitat a la cruïlla del carrer d’Albinyana amb el carrer de Colom, al barri de Can Palet. Actualment, en aquest punt no existeix cap

pas elevat i només hi ha quatre passos de vianants. Amb aquesta intervenció, s’eliminaran els desnivells actuals entre paviments i es construiran nous passos de vianants accessibles. L’objectiu del projecte és reduir la velocitat dels vehicles al pas per la zona i millorar, d’aquesta manera, la seguretat viària.

BANER_300X250

El nou pas elevat es construirà al carrer d’Albinyana, just abans de la intersecció amb el carrer de Colom, mitjançant un recrescut de les dues voreres, a banda i banda de la plataforma elevada. Al carrer de Colom es farà un eixamplament de 2 m de la vorera situada a la dreta, en el sentit de la circulació.

L’actuació de l’Ajuntament de Terrassa forma part del programa Terrassa Barris en Marxa, i té un termini previst d’un mes.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*