Dilluns, 5 desembre 2022
Dilluns, 5 desembre 2022
IniciDretsL’Ajuntament de Girona renova l’adjudicació del servei de teleassistència ampliant els serveis...

L’Ajuntament de Girona renova l’adjudicació del servei de teleassistència ampliant els serveis i la cobertura

Girona servei teleassistència serveis cobertura
El model del servei permetrà un seguiment més individualitzar dels usuaris // Foto: gencat

L’Ajuntament de Girona ha renovat per dos anys -amb possibilitat de dos anys més de pròrroga- l’adjudicació del servei de teleassistència per a persones majors de 65 anys i persones en situació de dependència a l’empresa Televida Servicios Sociosanitarios SLU, segons ha aprovat la Junta de Govern Local aquesta mateixa setmana.

anunci guies d'arrel

El nou contracte inclou millores respecte l’anterior, com l’augment de la cobertura (24 hores al dia els 7 dies de la setmana) de la unitat mòbil del servei, la posada en marxa d’una web amb accés a cuidadors i familiars de les persones usuàries del servei per tal de fer-ne el seguiment i la implantació d’un model més centrat en la persona, que permet fer un seguiment més individualitzat.

“Des del primer dia hem tingut clar que la prioritat d’aquest govern són les persones i el seu benestar i, sobretot, procurar per les persones en situació de vulnerabilitat. L’objectiu del servei de teleassistència és acompanyar les persones que, a causa de l’edat o d’altres factors, necessiten un suport però, alhora, promoure al màxim la seva autonomia per millorar-ne la qualitat de vida”, va explicar la regidora d’Igualtat i Drets Socials, Salut i Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau.

Banner 300x250px EnBucle3

La teleassistència és un servei tècnic de suport i intervenció social que permet a les persones usuàries, mitjançant la línia telefònica, disposar d’un servei d’atenció permanent, Principalment és un servei preventiu en casos de soledat, caigudes, seguretat i suport a la xarxa social i familiar i s’adreça a persones en situació de risc o fragilitat per factors d’edat, socials, sanitaris o funcionals.

La previsió mensual actual que es fa del nombre de terminals de teleassistència actius a la ciutat és de 2.000 unitats. El 2017 es va amb 1.601 terminals actius, que cobrien 2.060 persones usuàries.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content