L’AFIS llança una campanya de conscienciació ciutadana per l’Accessibilitat Universal

Va acompanyada del hashtag #AccesibilidadReal2017

logo campanya accessibilitatreal2017
Logo campanya // Foto: Imatge cedida per AFIS

L’Associació Funcional per la Integració Social (AFIS) ha creat una campanya de conscienciació ciutadana perquè el proper 4 desembre 2017 es dugui a terme l’Accessibilitat Universal en tots els pobles d’Espanya i no caigui en l’oblit segons es recull en el Real Decret Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social.

Aquesta campanya de l’AFIS inclou una Moció que portaran a tots els ajuntaments que els vulguin rebre i que vulguin adquirir un compromís amb l’Accessibilitat UniversalLa campanya va acompanyada del hashtag #AccesibilidadReal2017.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més, l’entitat ha creat una imatge de la campanya per enganxar-la en totes les zones que estiguin sota l’administració pública i que no compleixin amb l’Accessibilitat Universal i que el 4 desembre 2017 hagin de complir amb el Reial Decret Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre. També servirà per marcar qualsevol obstacle que incompleixi amb la normativa (vidres dels vehicles mal estacionats, pals de la llum, fanals, senyals, etc.).

Les persones que vulguin participar en la campanya poden fer comandes d’adhesius a l’entitat. També en poden participar donant el seu suport entitats i institucions.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*