La Seu Vella de Lleida acollirà la XX edició dels Premis ASPID 2017 a la transformació social

La cerimònia tindrà lloc ell proper 6 de juliol

premis aspid 2017 seu vella lleida
Cartell dels Premis // Foto: Aspid Lleida

La Seu Vella de Lleida acollirà el proper 6 de juliol a les 19h la celebració de la XX edició dels Premis d’ASPID, uns premis de reconeixement a persones, institucions i iniciatives que són un clar exemple en la defensa dels drets i en la trajectòria a favor de la equitat social i el treball per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, contribuint a una transformació social.

ASPID celebra enguany el 20è aniversari d’aquests premis, fet que els consolida com els de més trajectòria a Catalunya atorgats per una entitat de persones amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els premis es divideixen en quatre categories (Premi ASPID a la Solidaritat,Premi ASPID a la Empresa, Premi ASPID a la Innovació i  Premi ASPID a la Comunicació), per donar rellevància a les entitats que especialment en el món de la discapacitat, afavoreixen una societat més justa i inclusiva mitjançant accions i iniciatives concretes.

Per a confirmar assistència als Premis cal que ho feu mitjançant aquest formulari, o bé enviant un e-mail a recepcio@aspid.cat o trucant a ASPID al 973 22 89 80.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*