La parella formada per Pedro García i Joan Camp guanya la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes

La competició formava part dels Jocs Catalans

pedro-garcia-juan-camp-parella-campions-copa-catalunya-pàdel
A la competició hi van participar sis parelles, un d’elles femenina // Foto: FCEDF

La parella formada per Pedro García i Joan Camp va guanyar aquest dissabte 8 de juny la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes que es va disputar a les instal·lacions del Slam Club de Collbató dins el marc de la celebració dels Jocs Catalans, patrocinats per la Diputació de Barcelona.

Les sis parelles que van participar en la competició, una d’elles femenina, es van dividir en dos grups de competició que van jugar partits al millor de tres sets, i on les parelles guanyadores de cada grup van jugar la final.

Pedro García – Joan Camp van guanyar amb autoritat els seus partits, 6 a 1 i 6 a 1 contra la parella Ricardo – Artur i 6 a 3 i 6 a 0 contra Miquel i Carles. Pel que fa al Grup B, la parella Fèlix Guadalajara i Isaac Mateos van guanyar un disputat partit contra Pablo i Fabian per 6 a 2 i 7 a 5, classificant-se d’aquesta manera per la gran final de la Copa Catalunya.

A la final, Pedro García i Joan Camp van guanyar per un clar 6 a 2 i 6 a 1 contra Isaac i Fèlix. Al partit per la tercera i quarta posició, la parella formada per Pablo i Fabian va guanyar en un ajustat partit a Miquel i Carles amb un resultat final de 6 a 3 i 7 a 5.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*