La parella formada per Pedro García i Joan Camp guanya la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes

La competició formava part dels Jocs Catalans

pedro-garcia-juan-camp-parella-campions-copa-catalunya-pàdel
A la competició hi van participar sis parelles, un d’elles femenina // Foto: FCEDF

La parella formada per Pedro García i Joan Camp va guanyar aquest dissabte 8 de juny la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes que es va disputar a les instal·lacions del Slam Club de Collbató dins el marc de la celebració dels Jocs Catalans, patrocinats per la Diputació de Barcelona.

FREEFORMSTYLE-600X300

Les sis parelles que van participar en la competició, una d’elles femenina, es van dividir en dos grups de competició que van jugar partits al millor de tres sets, i on les parelles guanyadores de cada grup van jugar la final.

banner_300x200_entrenuvols

Pedro García – Joan Camp van guanyar amb autoritat els seus partits, 6 a 1 i 6 a 1 contra la parella Ricardo – Artur i 6 a 3 i 6 a 0 contra Miquel i Carles. Pel que fa al Grup B, la parella Fèlix Guadalajara i Isaac Mateos van guanyar un disputat partit contra Pablo i Fabian per 6 a 2 i 7 a 5, classificant-se d’aquesta manera per la gran final de la Copa Catalunya.

A la final, Pedro García i Joan Camp van guanyar per un clar 6 a 2 i 6 a 1 contra Isaac i Fèlix. Al partit per la tercera i quarta posició, la parella formada per Pablo i Fabian va guanyar en un ajustat partit a Miquel i Carles amb un resultat final de 6 a 3 i 7 a 5.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*