La Muntanyeta busca voluntaris per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral

Amb el suport de la Federació Catalana de Voluntariat Social

cartell campanya voluntaris La Muntanyeta
Cartell de la campanya de voluntariat de La Muntanyeta // Foto: APPC Tarragona

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC), la Muntanyeta, amb el suport de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), ha iniciat una crida a voluntaris per sumar al seu projecte a totes aquelles persones que vulguin dedicar una part del seu temps lliure a una causa social.

Concretament busca voluntaris per donar suport a les activitats i tasques que desenvolupa l’entitat per millorar la vida de les persones amb discapacitat.

BANER_300X250

Les persones que estiguin interessades en fer voluntariat a La Muntanyeta es poden dirigir al Punt del Voluntariat de Tarragona, ubicat a la Plaça Imperial Tarraco, a la planta baixa de l’antiga Facultat. Allí els informaran dels requisits i la documentació necessària. L’horari d’atenció és dilluns de 10 a 12h i dimecres de 17 a 19h. També poden enviar un correu a puntvoluntariat@tarragona.cat

L’objectiu és que l’experiència de voluntariat s’adapti a les inquietuds de cadascú. És per això que, a la borsa de voluntariat www.voluntariatenunclic.cat es poden consultar les places de voluntariat disponibles.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*