Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSLa Fundación Randstad va ajudar a trobar feina a prop de 2.000...

La Fundación Randstad va ajudar a trobar feina a prop de 2.000 persones amb discapacitat durant el 2021

Una xifra que suposa el 43% de les persones ateses per l’entitat que van arribar a les 4.542 segons la seva Memòria Anual

fundació randstad feina 2021
Portada de la Memòrial Anual 2021 // Foto: Fundació Randstad

La Fundación Randstad va atendre l’any passat a 4.542 persones amb discapacitat per millorar la seva ocupabilitat i la seva inclusió, facilitant una ocupació a 1.975 persones, -el 43% de les persones ateses van trobar una feina-. Les xifres aconseguides per la fundació i presentades en la seva Memòria Anual del 2021 reflecteixen un augment significatiu de l’impacte social ja que s’ha incrementat en gairebé un 28% les persones ateses i en més de 30% els contractes signats (2.730 contractes de treball).

La Fundació realitza les activitats en un ecosistema social comptant amb 1.569 empreses, 160 empreses col·laboradores i 100 entitats socials col·laboradores. En aquest sentit, és important destacar que respecte al 2021 han augmentat en un 42% les empreses que integren i en un 31% les empreses donants. Amb les administracions públiques s’han realitzat 20 projectes, fet que suposa un 18% més respecte al 2020.

Durant el 2021, 516 voluntaris, gairebé un 20% més que l’any anterior, van participar a les activitats de la Fundació.

Millorar la formació de les persones amb discapacitat és un dels principals objectius de la Fundació i el 2021 ha destinat 470.000 euros, fet que li ha permès formar 2.558 persones, més del 15% respecte de l’any anterior. Segons les dades de la Fundació el 77% de les persones que han realitzat les seves formacions han aconseguit una feina, això que suposa un augment del 13% en comparació del 2020.

“Estem molt satisfets pels resultats del 2021 ja que el 43% de les persones ateses per la Fundació van trobar una feina -afirma María Viver, directora general de la Fundación Randstad-. Des que vam néixer el 2004 vam definir la nostra missió com contribuir a la igualtat d’oportunitats laborals de les persones amb discapacitat mitjançant la sensibilització, capacitació i la transició a l’ocupació. Cada any avancem a la igualtat real d’oportunitats d’accés a una feina. Augmentant de forma significativa el nombre de persones amb discapacitat que ajudem ja sigui amb la seva formació, amb l’assessorament o directament en incorporació a un lloc de treball, ajudant així les empreses i organitzacions a ser més diverses i inclusives”.

Noves iniciatives i reptes

El 2021, Fundació Randstad ha dut a terme noves iniciatives com el Programa Bretxa Digital. Aquest projecte té com a objectiu principal promoure l’accés universal a la tecnologia i generar noves oportunitats laborals per a persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social.

Així mateix, la Fundació va continuar treballant per activar la mobilització i la col·laboració empresarial per a la integració, conscienciar sobre la diversitat i generar coneixement amb el Grup d’Empreses per a l’Equitat, Diversitat i Inclusió. Més de 33 empreses es van unir a la iniciativa perquè des d’un punt de vista col·laboratiu.

En el conjunt de projectes socials de diversitat i inclusió la Fundació treballa amb 1.569 empreses en la tasca d’integració i més de 160 empreses en el desenvolupament de les polítiques internes de diversitat i inclusió per enfortir les estratègies de responsabilitat social i contribuir conjuntament als ODS i l’agenda 2030 de l’ONU.

Com a reptes per al 2022 la fundació seguirà treballant en totes les accions que formen part de la seva propòsit global d’avançar a 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

Així mateix, la fundació que és present a sis comunitats autònomes té com a objectiu estendre la seva presència a altres ciutats espanyoles.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content