Divendres, 22 octubre 2021
IniciCulturaLa Fundación CERMI Mujeres presenta el llibre “Diversas Mujeres Diversas” de Carmen...

La Fundación CERMI Mujeres presenta el llibre “Diversas Mujeres Diversas” de Carmen Calvo Novell

portada-llibre-diversas-mujeres-diversas-carmen-calvo

El proper 6 de juny la Delegació Territorial de l’ONCE a Madrid acollirà la presentació de la publicació “Diversas Mujeres Diversas”, de Carmen Calvo Novell, el novè títol de la col·lecció Generosidad que edita la Fundación CERMI Mujeres.

L’obra recrea l’experiència vital d’un conjunt de dones amb discapacitat que han contribuït, des de les seves respectives esferes a l’avenç de la societat, el progrés moral i la millora col·lectiva.

Amb el subtítol de “Històries de resiliència, empoderament i oblit”, l’autora indaga en la vida de dones de la talla d’Anna Sullivan, María Blanchard, Hellen Keller, Von Paradis o Rosario Acuña, entre altres eminents artistes, pensadores o activistes socials que completen l’assaig.

Carmen Calvo Novell, psicòloga de formació, acumula una dilatada trajectòria en projectes d’atenció, promoció i investigació sobre la realitat de les persones amb discapacitat, havent exercit la psicologia durant trenta anys al Centre de Recursos Educatius de l’ONCE a Alacant.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES