Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALLa Fundació SIFU llança la 5a edició de les Beques SuperArte per...

La Fundació SIFU llança la 5a edició de les Beques SuperArte per a impulsar la creació artística de persones amb discapacitat

Beques Superarte creació artística persones amb discapacitat
Becats de les Beques Superarte 2023 // Foto: Fundació SIFU

La Fundació SIFU, una entitat sense ànim de lucre que promou la integració sociolaboral de persones amb discapacitat, ha llançat la 5a edició de les Beques SuperArte. Aquestes beques tenen com a objectiu fomentar el desenvolupament artístic i crear noves oportunitats socials i laborals en l’àmbit artístic per a persones amb diversitat funcional.

La convocatòria, oberta fins al 6 de juny, ofereix tres tipus de beques:

  • Beques per a estudis artístics, destinades a artistes amb discapacitat que vulguin realitzar estudis superiors, universitaris o elementals de música o dansa. S’atorgaran beques de fins a 10.000 euros per a estudiar un màster o un any acadèmic de grau superior al Conservatori Superior del Liceu, i beques de fins a 3.000 euros per al Summer Camp de l’Escola Superior de Música Reina Sofia.
  • Beques per a agrupacions i entitats, destinades a agrupacions, entitats, institucions artístiques o formacions de música o dansa que treballin per al desenvolupament de la música i la dansa entre persones amb discapacitat.
  • Beques per a projectes tecnològics que permetin el desenvolupament de la música i la dansa per a persones amb discapacitat. Aquesta categoria reflecteix el compromís de la Fundació SIFU amb la innovació tecnològica. En anys anteriors, s’han becat projectes com l’EyeHarp, un programari que permet interpretar música amb la mirada, i el TravelSax, un saxo adaptat per a persones amb baixa capacitat pulmonar o altres necessitats específiques.

Per a més informació i per inscriure’s a les beques es pot fer a través d’aquest enllaç

El projecte SuperArte

Les Beques SuperArte formen part del projecte SuperArte de la Fundació SIFU, que té com a objectiu principal promoure la superació, la integració, la inclusió i el talent d’artistes amb discapacitat.

A més de les beques, els artistes becats tenen l’oportunitat de col·laborar en actes de sensibilització, masterclasses i formacions artístiques. A més, són els protagonistes de la Gala SuperArte, un dels espectacles artístics inclusius més importants d’Europa, que ha passat per importants escenaris com el Teatre Reial de Madrid, el Teatre de la Mestrança de Sevilla, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona o el Teatre Principal de Palma de Mallorca.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content