La Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) renova els càrrecs i composició de la Junta de Patronat

Jaume Anfruns és escollit com a nou President

jaume anfruns president junta patronat fvo
Jaume Anfruns // Foto: FVO

La Fundació Privada Vallès Oriental (FVO), al servei de la persona amb discapacitat intel·lectual, renova els càrrecs i composició de la Junta de Patronat de l’entitat. En concret, a la darrera Junta de Patronat de l’any, tant el President, Esteve Marqués, com el Secretari, Esteve Clopés, van decidir donar pas a una nova Junta de Patronat demanant passar a formar part del Consell Consultiu del Patronat.

Per aquest motiu, i d’acord al què estableix l’article 14è dels Estatuts de la Fundació “Renovació dels càrrecs del Patronat” que defineix que la duració dels càrrecs de President, Vice-president, Secretari i Tresorer del Patronat, per unanimitat dels membres del Patronat s’escull una renovació dels càrrecs per als propers quatre anys. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En concret, com a nou President, Jaume Anfruns; nou Vicepresident, Ramon Daví; nou Secretari, José Luís Criado i, finalment, nou Tresorer, Josep Marquès. 

A l’esmentada reunió, el Ple del Patronat va procedir a nomenar i donar una afectuosa benvinguda com a nous membres del Patronat de la Fundació a l’Àngels Ausió, la Gemma Almirall, en Francesc Lorente i en Ignacio Manjón.

BANER_300X250

D’aquesta manera, la composició actual de la Junta de Patronat és la següent: President: Jaume Anfruns i Font; Vicepresident: Ramon Daví i Navarro; Secretari: José Luís Criado i Barragán; Tresorer: Josep Marques Baró; Vocals: Carmen Oña i Vila; Pepita Soler i Gramage; Josep Ma Lloreda i Piña; Pepita Maymó i Cirera; Àngels Ausió i Bonfill Gemma Almirall i Pibernat; Francesc Lorente Canela; Ignacio Manjón Eraso.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*